Kalender>Espen Eriksen trio

Espen Eriksen trio

Jazzkonsert i kulturkirken Fjell

Velkommen til en unik konsertopplevelse i Kulturkirken Fjell! Vi er svært stolte over å ha fått Espen Eriksen Trio til Drammen og Fjell på torsdag 15. oktober kl. 19.

Espen Eriksen Trio ble dannet i 2007 og har opparbeidet seg en sterk stilling på den internasjonale jazzscenen. Etter 13 år med samme besetning og turneer i 18 land på 4 kontinenter fremstår trioen som et av våre mest samspilte band. Med sin melodiske minimalisme, subtile komposisjoner og vakre, lyriske stemninger blir trioen ofte kreditert for å ha en unik stemme.

De siste årene har Espen Eriksen Trio samarbeidet med den britiske jazzstjernen Andy Sheppard, som også er med i 2018-utgivelsen, "Perfectly Unhappy". De etterfølgende turneene var store suksesser med utsolgte hus rundt om i hele Europa og konsertsendinger på BBC Radio, Westdeutscher Rundfunk og statlig litauisk TV.

I september 2020 slipper Espen Trio plata "End of Summer" - deres femte plate for det prestisjetunge norske plateselskapet Rune Grammofon. Repertoaret fikk premiere på Oslo jazzfestival med overføring på NRK Radio. På denne konserten presenterer Espen Eriksen, Lars Tormod Jenset og Andreas Bye låter fra den nye platen, samt høydepunkter fra resten av katalogen deres.

Besetning: Espen Eriksen ( piano / komposisjon), Lars Tormod Jenset (kontrabass) og Andreas Bye (trommer)

Billettsalg ved inngangen. 250,- kroner. (kontant / kort / vipps). Ønsker du å få reservert billetter. Send en epost til billett@fjellkirke.no.

Kafeteria før og etter konserten. Konserten er en av høstens kulturkvelder i regi av kirkens kulturkomité.

Powered by Cornerstone